Een waargebeurd verhaal over een verzetsstrijder en een groep joodse onderduikers in het Valtherbos

Waarom moet ik nu toch vluchten

Voorgaande musical producties

De musicalgroep maakt deel uit van de Toneelvereniging Heidebloem te Odoorn . De vereniging bestaat uit een Drentstalige groep en een musicalgroep. De Drentstalige groep brengt jaarlijks een blijspel ten tonele.

De Musicalgroep bestaat uit 10 spelers en 7 man/vrouw voor decor,kleding ed. Voor het spelen van "De Opgejaagden" zijn 4  gastspelers aangetrokken.

De musicalgroep is nu 7 jaar bezig om musicals en zangshows neer te zetten met een bezoekersaantal van ca. 500 in het eerste jaar tot inmiddels ruim 1200 bezoekers per jaar.

Tevens was de musicalgroep de vertegenwoordiging van de gemeente Borger- Odoorn op de culturele avond van Het Zuidenveld in 2011 en hierbij werd de eerste prijs in de wacht gesleept.

We brachten toen de 14 min en 46 sec durende musical "Herman de Drent"

Door steeds nieuwe technieken toe te passen leiden onze producties telkens tot zeer lovende recensies. Bij de laatst gespeelde productie ( De Rode Deur) werd er zelfs gebruik gemaakt van 5 wisseldecors, welke in één productie maar liefst 9 fantastische decors opleverden.

In het begin werden er bewerkte musicals ten tonele gebracht. In 2011 werd er voor het eerst een eigen geschreven musical gespeeld. De muziek was nog wel bewerkt. Nu met deze productie is alles van eigen hand.

Gespeelde Musicals:

-Vrouwenveiling

-Rare jongens, die Grieken

-Schateiland

-Frankenstein

-Bloody Mary

-De Rode deur

Zangshows

-Jaren 60 Show

-Nederlands talige Show

-Kerstshow

De groep zingt dit soort shows met kleding en podium aangepast op het thema.

 

 

 

 

 

 

Copyright 2012 De Opgejaagden
Website door: Scholtemedia